Image

Tehničke karakteristike

Zapremina rezervoara

660 litara

Pumpa

50 lit / min
65 lit / min
105 lit / min

Zahvat grane

8 metara / 16 dizni
10 metara / 20 dizni

Model pogodan za manje i srednje poljoprivredne površine bez većih zahteva. Prednosti su mala težina i laka upravljivost.

Svi metalni delovi su izrađeni od kvalitetnog čelika. Konstrukcija je plastificirana što osigurava dugovečnost i lakše održavanje.

Rezervoar je izrađen od polipropilena. Ostali plastični delovi su izrađeni u našem preduzeću, gde su iskustvo i testiranje pokazali dobar kvalitet i visoku izdržljivost.

Standardna oprema na prskalici je sačinjena od antikap nosača dizni, koji su raspoređeni na po 50 cm, sa mesinganim diznama (11004). Dizne se po želji mogu menjati. Filter za ispuštanje tečnosti iz prskalice i rezervoara sačinjen je od polipropilena.

Postoje tri tipa pumpi koje se standardno ugrađuju na prskalice i to Rau pumpa koja je (50 lit/min), Agromehanika i Leško (65 lit/min) i Agromehanika i Rau (105 lit/min).

Od dodatne opreme prskalica može imati nekoliko varijanti grana za prskanje u zavisnosti da li će biti namenjena isključivo ratarstvu ( povrtarstvu), voćarstvu ili vinogradarstvu. Pored toga prskalica može opcionalno imati i uređaj za punjenje rezervoara preko sopstvene pumpe (injektor).

Preduzeće Gumaplast Rau obezbeđuje:

 GARANCIJU NA PRSKALICU 1. GODINU.

 GARANCIJU NA SVA TRI TIPA PUMPE 3 GODINE.

 SERVIS I REZERVNE DELOVE U SAMOM PREDUZEĆU.